Blog goedkope citytrips

Citytrip last minute boeken

Een citytrip kan je last minute boeken.

Wie een goedkope stedentrip zoekt, moet vooral naar de last minute aanbiedingen kijken. Net zoals een rondreis of wandelvakantie kan je een citytrip ook last minute boeken.  Wat dacht je van een citytrip naar een onbekende plaats zoals Dresden of Riga?  Maar je kunt ook een citytrip last minute boeken naar wereldsteden zoals New York, Dubai, Parijs of Londen.  Waar jij je stedentrip ook boekt, een last minute stedentrip is altijd goedkoper. Hieronder meer informatie over een aantal interessante citytrips.

Een last minute citytrip voor 4, 5, 6 of 7 dagen boeken?

Voor veel steden is een citytrip van 2 of 3 dagen niet lang genoeg. Als je bijvoorbeeld alle mooie dingen van New York wilt zien en ook nog eens wilt genieten van het nachtleven dan is een 2 of 3 daagse citytrip niet lang genoeg.  De meeste citytrips naar New York worden dan ook voor 4, 5 of 6 dagen geboekt en soms zelfs 7 of 8. Favoriet zijn de citytrips New York die worden geboekt met vliegtickets en hotel overnachtingen. Als je zelf je stedentrip New York zou samenstellen, zou je in veel gevallen duurder uit zijn dan een last minute citytrip New York inclusief hotels en vervoer.  Je kunt je last minute New York meestal tot enkele dagen voor vertrek nog online boeken. Het is meestal niet mogelijk een goedkope citytrip New York één dag voor vertrek nog te boeken.

Waar kan je een citytrip last minute boeken?

Er zijn een aantal reisorganisaties die zich hebben toegelegd op citytrips en regelmatig last minute stedentrips aanbieden.  Boek bijvoorbeeld je last minute citytrip naar Lissabon via D Reizen of je stedentrip Londen of Parijs via Travelbird, Kras Reizen of Tui. Het is altijd verstandig om de diverse aanbiedingen met elkaar te vergelijken, zeker als het om een 5 of 6 daagse stedentrip inclusief hotels, maaltijden en vliegtickets is.  Dan kunnen de prijsverschillen groot zijn. Overigens is de goedkoopste citytrip lang niet altijd de beste.  De kwaliteit en ligging van een hotel bijvoorbeeld kan veel belangrijker zijn dan een prijsvoordeel van enkele tientjes. Hier vind je reisorganisaties die citytrips aanbieden.

Hotel last minute boeken en zelf je citytrip samenstellen.

Wil je zelf je hotel boeken en zelf je vervoer regelen?  Je kunt natuurlijk ook zelf je stedentrip samenstellen.  Bij HotelSpecials bijvoorbeeld kan je een hotel boeken met een korting tot wel 70 %. Deze last minute hotels liggen meestal aan de rand van de grote steden en bieden veel comfort. Je kunt een hotel arrangement boeken inclusief overnachting en ontbijt. Wel belangrijk is dat een hotel in het centrum of aan de rand van een stad ligt. Als je bijvoorbeeld een citytrip Barcelona last minute wilt boeken en zelf je hotelkamer reserveert, kan het zo maar zijn dat je 10 kilometer buiten het centrum van Barcelona verblijft en dat is niet ideaal voor de meeste mensen. Het zelf regelen van je last minute citytrip kan natuurlijk ook zijn voordelen hebben.

Citytrip last minute New York.

Wie een last minute citytrip New York wil boeken, kan dat bij verschillende reisorganisaties doen. Eén daarvan is Tui waarbij je een goedkope citytrip New York kunt boeken inclusief vliegtickets en hotel.  Wil je 5, 6, 7 of 8 dagen naar New York en zelf je stedentrip New York samenstellen? Boek dan hier een goedkoop vliegticket New York.

Boek dan een goedkope vliegticket bij Tui en een last minute hotel bij Trivago,