12 persoons vakantiehuis vakantiehuis met binnenzwembad

Goedkoop vakantiehuis met binnenzwembad

Goedkoop vakantiehuis met binnenzwembad, illusie of realiteit?

Wie een vakantieverblijf met binnenzwembad wil boeken, komt er al snel achter dat het boeken van een goedkoop vakantiehuis met binnenzwembad een utopie is.  Goedkope vakantiehuizen met privé binnen zwembad bestaan niet. De realiteit is dat het boeken van een 12 persoons vakantiehuis met binnenzwembad zelfs in Italië of Frankrijk al snel een 1500 euro voor een weekend kost en een 20 persoons villa met overdekt privé zwembad al gauw een 2500 euro per weekend.Absoluut niet te betalen voor de gewone man of vrouw.  Door zo een vakantiewoning of villa met privé binnen zwembad als groep te huren, valt de prijs per persoon alleszins mee. In het voorbeeld van het 12 persoons vakantiehuis met privé en overdekt binnenzwembad kom je uit op een 125 euro per persoon. Dat is goedkoop voor een weekend vol plezier in een indoor zwembad.

Een goedkoop vakantiehuis met binnenzwembad huur je met een grote groep.

Als je een goedkoop vakantiehuis met binnenzwembad als groepsaccommodatie voor een grote groep huurt, kan de prijs per persoon zeker nog naar beneden. Stel dat je een 40 persoons kasteel in de Ardennen met zwembad als groep van 40 personen huurt en de prijs bedraagt voor een lang weekend 3.000 euro dan is de bijdrage per persoon nog maar 75 euro. Als je een 60 persoons groepsaccommodatie zwembad met 60 personen huurt, ben je soms voor 50 euro per persoon al klaar. Kortom, hoe meer mensen ermee betalen aan een bepaald vakantieverblijf, hoe lager de prijs per persoon zal zijn.  Zeker als je een groepsaccommodatie met zwembad huurt op basis van zelfvoorziening, dan valt de prijs van een groepsvakantie zeker mee.

Goedkoop vakantiehuis met binnenzwembad en privé sauna’s huren.

Als je met een grote groep op reis gaat, is een eigen privé zwembad en sauna natuurlijk heerlijk.  Het is natuurlijk ook heel fijn als je naast een overdekt zwembad en privé sauna ook over een Turks stoombad kunt beschikken. Zeker als de huurprijs van de accommodatie met zwembad all inclusive is en je  niet voor het gebruik van het Turks Stoombad, privé sauna of zwembad hoeft te betalen. Zoek hier je vakantiehuis met Turks Stoombad.

Goedkope villa met binnenzwembad of buitenzwembad huren?

Een villa met overdekt zwembad is nooit goedkoop. Ook niet als je deze met een grote groep huurt.  Als je een villa met zwembad wilt huren en niet zo een groot budget hebt, kies dan voor een villa met buitenzwembad. Dat is veel goedkoper dan een luxe villa met indoor zwembad. Je huurt al een 12 persoons vakantiehuis of villa met buitenzwembad in Italië of Frankrijk voor minder dan 600 euro per weekend. Je kunt ook een goedkoop vakantiehuis met sauna huren. Een huis met infraroodsauna heeft de voorkeur.