20 personen Blog groepsaccommodatie jongeren vakantie vakantiehuis met binnenzwembad wintersport vakantie

Goedkope jongerenreizen

Waar kan je goedkope jongerenreizen boeken?

Als jongere heb je meestal niet zoveel geld maar wil je wel vaak reizen en goedkoop op vakantie gaan. Gelukkig zijn er goedkope jongerenreizen waarbij je per luxe touringcar vervoerd wordt en overnacht in goedkope jongerenhotels, pensions of jongeren campings. Op deze pagina ook informatie over goedkope jongeren groepsreizen, zomerkampen, surfkampen en zomerfeesten. Goedkope jongerenreizen voor jongeren en jongvolwassenen in de leeftijdsgroepen van 14 tot 35 jaar. Op vakantie gaan met andere jongeren is leuk, weinig voor je jongerenreis betalen, het is mogelijk! Voor minder dan 300 euro ben jij al een week “onder de pannen”. Of je nu wilt feesten of actief wilt bezig zijn, met leeftijdsgenoten op reis zijn is altijd gezellig. Kijk nu waar jij een goedkope jongerenreis kunt boeken!

Leuke bestemmingen jongerenreizen, Mallorca, Lioret de Mar of Chersonissos?

Kies je voor een jongerenvakantie met als bestemming Lioret de Mar, Kos, Chersonissos of Mallorca?  Met ander woorden, wordt het Spanje, Griekenland of toch maar Bulgarije?? veel jongeren zomer bestemmingen liggen in plaatsen langs de kust en Spanje, Bulgarije, Kroatië en Griekenland zijn hierbij populair. Voor jongeren wintersport bestemmingen moet je vooral kijken naar de populaire skigebieden in Oostenrijk zoals Zimmertal of Gerlos.  Dat geldt ook voor skireizen voor jongvolwassenen. Goedkope jongerenreizen boek je online. Ben je op zoek naar een reismaatje? Op het reisforum kan je een reisgenoot zoeken.

Met 20 personen een goedkope groepsaccommodatie huren?

Met ongeveer 20 personen een jongerenvakantie boeken?  Indien je een accommodatie voor 20 personen zoekt, de meeste groepaccommodaties voor 20 of meer personen zijn niet te huur voor groepen jongeren. Dit komt omdat huiseigenaren schade vrezen aan hun accommodatie. Als echter als groep jongeren ouder bent dan 24 jaar is het soms wel mogelijk om zelfstandig een dergelijke groepsaccommodatie te boeken. Soms wordt dan wel een hogere borgsom gevraagd.

Lekker actief bezig zijn tijdens goedkope jongerenreizen?

Ook als je voor een goedkope jongerenreis kiest, kan je lekker actief bezig zijn. Wat dacht je van watersport, bergbeklimmen of skiën?  De leukste activiteiten zijn niet duur uitgezonderd de jongeren wintersportreizen. Als je met het vliegtuig naar je wintersportbestemming gaat, verhoogt dat de prijs van je reis aanzienlijk. Overnachten in een jongerenhotel of appartement kan je reis daarentegen weer goedkoper maken. Wist je overigens dat je in Bulgarije ook unieke jongeren vakanties kunt boeken en er in de winter zelfs kunt skieeën? Sunny Beach Bulgarije is een geweldige plek voor een jongeren vakantie. Je kunt er goedkoop drinken, feesten en genieten van alles wat het leven jou als jongere te bieden heeft.

Goedkoop schoolkamp of zomerkamp?

Ben je 12 tot en met 18 jaar?  Dan is een zomerkamp wellicht iets voor jou. Je slaapt meestal in een grote tent of kampeerboerderij en er worden tal van activiteiten voor je georganiseerd. Een schoolkamp met je school is natuurlijk ook erg leuk! Schoolkampen en zomerkampen zijn in de regel best goedkoop.  Ook als je een zomerkamp aan zee boekt, is dat best betaalbaar.  Een schoolkamp of zomerkamp Ibiza of Mallorca is meestal niet haalbaar. Overnachten in een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis met binnenzwembad is ook veel te duur. Een camping met buitenzwembad is bij een zomerkamp het hoogst haalbare!