Blog Golf & Spa wellness

Goedkope vakantie met wellness

Ook een vakantie met wellness kan goedkoop zijn.

Wie van een sauna, jacuzzi of bubbelbad houdt, kan natuurlijk op zoek gaan naar een goedkoop hotel met sauna of jacuzzi.  In de praktijk echter blijken maar weinig goedkope hotels over een sauna, jacuzzi of Turks Stoombad te beschikken en is het dus heel erg moeilijk om een goedkope vakantie met wellness te boeken.  Uitzonderingen zijn landen als Tsjechië, Hongarije en Slovenië waar wellness een belangrijke plaats in de samenleving in neemt en Spa’s en geneeskrachtige warm water baden heel gewoon zijn. Maar wat te doen als je een goedkoop vakantiehuisje met privé sauna of jacuzzi zoekt? Hieronder enkele suggesties. Ook voor een goedkoop huisje met open haard.

Goedkoop vakantiehuis met jacuzzi bij particulier huren.

Als je zoekt bent naar een goedkoop vakantiehuis met jacuzzi dan is de kans groot dat je deze eerder bij een particulier kunt vinden dan bij een reisorganisatie. Rechtstreeks van een verhuurder zoals particuliere huiseigenaar huren, betekent in de praktijk een voordeel welke kan oplopen tot zo een 20 %. In combinatie met het feit dat je bij een particuliere verhuurder van wellness vakantiehuizen meestal geen boekingskosten of administratiekosten betaalt, kan dit voordeel oplopen tot meer dan 100 euro per boeking. Een goedkope vakantie bij een particulier boeken en verblijven in een luxe vakantiehuis met jacuzzi in de tuin, het is mogelijk. Ook voor een goedkoop vakantiehuis met jacuzzi in Frankrijk of Italie”.

Goedkoop vakantiehuis met privé sauna als last minute boeken.

Een vakantiehuisje met privé sauna huren maar er niet te veel voor willen betalen?  Een last minute vakantiehuisje met privé sauna is veel goedkoper dan een huisje met sauna welke je via een bemiddelaar of tussenpersoon boekt. Ook al kan je een last minute ook wel boeken via tussenpersonen en reisorganisaties.  Een vakantiehuis met privé sauna welke je 1 a 2 dagen voor vertrek boekt, kan zelfs nog goedkoper zijn.

Een wellness arrangement voor 2 boeken.

Wie helemaal verwend wil worden tijdens zijn vakantie en samen met vriend of vriendin wil genieten, doet er goed aan een wellness arrangement te boeken inclusief overnachting en ontbijt.  Meestal kan er ook voor de lunch en diner gereserveerd worden. Wat is er leuker dan en romantisch weekendje met zijn twee voor een all in prijs?  Het kan door gebruik te maken van een all inclusive welness arrangement voor 2. Steek de kaarsjes maar aan!