Blog jongeren vakantie wintersport vakantie

Jongeren wintersport vakanties 15 tot 35 jaar

Jongeren wintersport vakanties zijn wintersport reizen voor jongeren vanaf 14 of 15 jaar.

Meestal worden deze wintersport jongeren vakanties aangeboden in de vorm van snowcamps, je kunt tijdens zo een jongeren vakantie ook leren skiën of snowboarden.  Populaire bestemmingen voor jongeren wintersport vakanties zijn Saalbach-Hinterglemm, Zillertal en Flachrau in Oostenrijk. Je verblijft in een jongerenhotel, appartement of chalet en je hebt veel andere jongeren om je heen die ook van sneeuwplezier willen genieten. Als je een jongeren skivakantie of snowcamp boekt, kan je je inschrijven bij een wintersport groepsreis die past bij jouw leeftijd. Je kunt je bijvoorbeeld opgeven voor een snowcamp in Oostenrijk bij Snowmania voor jongeren van 20 tot 30 jaar of 15 tot 23 jaar. Per jongeren wintersport vakantie doen er zo een 30 enthousiastelingen mee. Gezelligheid troef dus. Je boekt je jongeren ski vakantie altijd inclusief overnachting, skipas en eten. ( zie de voorwaarden van de reisorganisatie voor wat er precies in je wintersport groepsreis zit ).

Jongeren wintersport vakanties, ook voor meisjes en jongens tussen de 14 en 17 jaar.

Afhankelijk van de reisorganisatie kan jij je voor een jongeren snowcamp al opgeven als je 14 of 15 jaar bent.Er worden dan wintersport reizen in elkaar gezet voor jongeren van 14 of 15 tot 17 of 18 jaar. Zo ben je lekker met meisjes en jongens van je eigen leeftijd en valt er heel wat af te lachen. Er worden ook voor deze jongeren groepen apres-ski activiteiten georganiseerd. Je kunt je als jongere van 14 15, 16 of 17 jaar dus ook opgeven voor een jongeren wintersport reis, bijvoorbeeld bij Snowmania of Husk, twee bekende reisorganisaties van wintersport groepsreizen voor jongeren. Je kunt hier een goedkope jongeren wintersport vakantie boeken, ideaal als je bijvoorbeeld student bent en weinig geld hebt.

Op welke data kan jij als jongere op wintersport vakantie?

Jongeren wintersport reizen van Husk, Snowmania of een andere wintersport specialist worden aangeboden voor in december 201, en januari, februari, maar en april 2019. Als je jouw jongeren skivakantie wilt boeken in december kan je bij SnowMania bijvoorbeeld een 8 daagse reis boeken naar Wagrain ( Oostenrijk ). Deze reis is inclusief skipas, vervoer, overnachting in een gezellig jongerenhotel en ontbijt, lunch en diner. En natuurlijk inclusief apres ski activiteiten. Deze snowcamp is bedoeld voor jongeren van 15 tot 23 jaar en Nederlandse reisleiding. Het is een jongeren wintersport reis met gegarandeerd vertrek, ook niet onbelangrijk. Je kunt bij deze reis zoveel fruit, koffie, thee en limonade pakken als jij behoefte aan hebt. Er wordt dus goed voor je verzorgd. Deze groeps wintersport reis is van 28 december tot 6 januari. De 8 daagse wintersport groepsreizen voor jongeren in januari, februari, maart en april worden op verschillende data gehouden.

Je jongeren wintersport reis boek je altijd inclusief overnachting en skipas.

Indien jij overweegt om een wintersport groepsreis met andere jongeren te boeken en je doet dit via SnowMania of Husk, dan is het goed om te weten dat jouw snowcamp altijd inclusief overnachting, vervoer en skipas is. In feite wordt alles voor je verzorgd en hoef je alleen maar te genieten van sneeuw, skiën, apres ski en plezier maken met vele nieuwe vrienden.  Het jongeren hotel waarin jij verblijft beschikt over wifi zodat jij op facebook je vrienden op de hoogte kan houden van al het sneeuwplezier.  Er zijn ook wintersport reizen voor jongeren waarbij je overnacht in een jongeren hotel met indoor klimhal, sporthal, bioscoop en binnenzwembad.  Zo is het niet alleen een vakantie waarin je veel in de frisse buitenlucht bent maar ook een reis met veel binnenpret.  Leuker kan een wintersportreis niet zijn. Wil je ook al kijken welke jongeren reizen er voor de zomervakantie zijn?

Kijk hier voor de jongeren reizen zomervakantie.

Wat kost een 8 daagse wintersport vakantie Oostenrijk voor jongeren?

Bij Snowmania kost een 8 daagse wintersportreis voor jongeren met bestemming Oostenrijk en met gegarandeerd vertrek voor december 2018 en januari, februari, maart en april 2019 bijna 900,00 euro. Alles is zo ongeveer in deze reis inbegrepen, ook het vervoer per luxe bus, overnachting in een gezellig jongerenhotel en deelname aan de activiteiten. Ook het eten is in de prijs inbegrepen. Deze all in jongeren wintersport vakanties zijn ideaal als je nergens omkijken naar wilt hebben en goed wilt eten en drinken.

Boek nu jouw jongeren snowcamp vakantie, meer plezier kan je niet boeken.