Blog Geen categorie goedkoop vakantiehuis Last Minute

Goedkoop vakantiehuis met sauna huren

Waar kan je een goedkoop vakantiehuis met sauna huren?

Wie op zoek gaat naar een vakantiehuis met sauna merkt al snel dat de huurprijzen van dit type accommodaties best wel pittig zijn. Voor een 4 persoons vakantiehuisje met sauna aan zee wordt zomaar 500 euro voor een week in het hoogseizoen gevraagd en 400 euro in het laagseizoen. Om van het huren van een luxe vakantievilla met sauna nog maar te zwijgen. Er zijn manieren om een goedkoop vakantiehuis sauna te kunnen huren. Bijvoorbeeld via Marktplaats of Zeelandnet of via het boeken van een last minute. Nu eerst de mogelijkheden bekijken voor het huren van een particulier vakantiehuisje met eigen sauna.

Goedkoop huisje met sauna huren via Marktplaats of ZeelandNet

Eén van de manieren om een goedkoper vakantiehuis in Nederland te vinden dan via de traditionele reisorganisaties en tussenpersonen, is deze te boeken via Marktplaats, Zeelandnet of een andere advertentiesite. Particulieren bieden hier hun huisjes, bungalows en andere vakantie accommodaties rechtstreeks aan. Er zit dus geen reisbureau of bemiddelaar tussen. Dat kan je een besparing opleveren tot wel 30 %. Zaak is wel alleen maar te huren bij betrouwbare aanbieders die geverifieerd zijn en met bonafide huurovereenkomst. Betaal nooit in één keer de huursom maar betaal een gedeelte aan en de rest bij aankomst vakantiehuis. Helaas zitten er bij de aanbieders van huisjes met sauna, jacuzzzi, aanbieders bij die niet leveren. Daarom is controle en om referenties vragen gewenst.

Last minute vakantiehuis met sauna boeken

Een andere methode om een goedkoop huisje met privé sauna te huren, is dit privé te doen. Of je nu een huisje met sauna in Overijssel, Gelderland, Friesland of Zeeland wilt boeken, een last minute huisje is bijna altijd goedkoper. Soms zelfs tot 40 %. Meestal zijn last minute vakantiehuisjes in Nederland tot een dag voor vertrek nog boekbaar. Het is echter verstandiger een last minute bungalow of huisje 2 a 3 dagen voor vertrek te boeken. Dan kan je de nodige voorbereidingen voor je vakantie nog boeken en kunnen de administratieve en praktische zaken nog door door jou en de aanbieder van de last minute accommodatie afgehandeld worden. Dat geeft dus wat meer lucht en ruimte. Het biedt wat méér ruimte voor relaxen.

Goedkope vakantiewoning met zwembad én sauna boeken?

Het huren van een huisje met privé zwembad én sauna is helemaal aantrekkelijk. Zeker als het water van het zwembad verwarmd is en de privé sauna eentje van Finse kwaliteit is. Wel is een waarschuwing op zijn plaats. Het valt niet mee om een goedkope vakantiewoning met privé zwembad en sauna te huren. De prijzen van dit soort accommodaties liggen nu eenmaal relatief hoog. Een vakantiehuis met sauna, jacuzzi en binnenzwembad is helemaal niet te betalen. Daar moet je echt een dikke portemonnee voor hebben.

Het alternatief, een huisje boeken op bungalowpark met sauna’s en zwembad

Gelukkig zijn er alternatieven. Gebruik maken van een aanbieding op een last minute bungalowpark met zwembad en sauna bijvoorbeeld. Je hebt dan wel niet je privé zwembad en privé sauna maat kunt wel goedkoop gebruik maken van het algemene zwembad. Als je buiten het hoogseizoen zo een accommodatie op een bungalowpark boekt, heb je in de vroege uurtjes vaak het zwembad én sauna voor je alleen. Maar dan moet je dan wel vroeg je bed voor uit.

Reisverzekering afsluiten, ook bij goedkope, last minute aanbiedingen

Of je nu een luxe villa of goedkoop vakantiehuisje huurt. Als huurder ben je persoonlijk aansprakelijk voor de onverhoopte schade door jou veroorzaakt aan de inboedel of accommodatie. Ook kan je op reis een ongeval krijgen, kan er iets van je gestolen worden of onverwachte medische kosten maken die binnen het eigen risico van je zorgverzekering vallen. Een reisverzekering afsluiten? Altijd doen als je geen doorlopende reisverzekering hebt lopen.
Ook bij een weekendje weg wordt aangeraden een reisverzekering af te sluiten.