Blog

Vakantiewoning met privé zwembad

Waar kan je een vakantiewoning met privé zwembad boeken?
Niet eenvoudig om een groot vakantiehuis met privé binnenzwembad te vinden. Wie een groot vakantiehuis met binnenzwembad zoekt,merkt al snel dat het aanbod grote vakantiehuizen met eigen zwembad in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje beperkt is. Alleen in de Ardennen vind je een ruim aanbod huisjes en chalets met binnenzwembad. In deze categorie luxe vakantiehuizen vind je wel huizen met sauna en jacuzzi. Vakantiehuizen met privé binnenzwembad zijn echter in heel Europa schaars.

Groepshuizen met sportvelden zijn ook schaars.

Vakantiehuis met privé binnenzwembad voor vriendengroep huren.
Als je als vriendengroep een vriendenweekend accommodatie met zwembad wilt huren, bijvoorbeeld voor een vriendenweekend Nederland, heb je nog met een ander obstakel te maken. De angst van huiseigenaren dat vriendengroepen overlast veroorzaken,. Soms is dat terecht en soms niet. Als je een aanvraag voor de huur van een groepsaccommodatie met overdekt zwembad voor een vrienden groep doet, maak dan gelijk duidelijk dat jullie als vrienden groep geen overlast veroorzaken. Dat helpt bij de acceptatie van de wellness vakantiewoning. Helaas worden jongeren groepen bijna altijd uitgesloten van de huur van een grote of luxe vakantiewoning.

Groepsaccommodatie met eigen binnenzwembad huren
Als je met een grote groep op zoek bent naar een groot vakantiehuis met overdekt zwembad, kan je beter zoeken binnen de categorie groepsaccommodaties. De meeste groepsaccommodaties met eigen zwembad zijn bedoeld voor groepen rond de 20 a 22 personen. Voor groepen tussen de 24 en 70 personen is het beter een grote groepsaccommodatie met eigen zwembad te huren.

Voor grote groepen
Deze grote groepsaccommodaties zijn ook in de variant kampeerboerderij of vakantieboerderij te huur. Laatstgenoemden vind je niet met binnen maar wel met buitenzwembad. Deze grote vakantieboerderijen worden vaak gehuurd in het kader van een schoolkamp of uitje met de sportvereniging. Je huurt een vakantiehuis met binnenzwembad Nederland bij voorkeur minimaal 6 maanden voor je evenement. Dan heb je de grootste kans te slagen.