Blog goedkoop wandelweekend

Goedkoop wandelweekend boeken

Zo boek je een goedkoop wandelweekend.

Een wandelweekend hoeft niet veel te kosten, tenminste als je niet op veel luxe gesteld bent. Het maakt natuurlijk wel uit of je thuis slaapt, in een hotelletje overnacht of een georganiseerd wandelweekend in de natuur boekt. Met een beetje zoekwerk kan je echter het hele jaar door een goedkoop wandelweekend boeken, ook een weekendje weg met de hond.  Op deze pagina wat tips om goedkoper een wandel weekendje te boeken en wat suggesties. Ook als alleenstaande of als 40, 50 of 60 plusser kan je een relatie goedkoop groepswandelweekend boeken. Veel plezier met het lezen van de informatie over goedkope wandelweekenden in Nederland en elders in de Benelux.

Goedkoopste wandelweekend, thuis overnachten.

Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel een natuurgebied waar je fijn kunt wandelen. En als je de beschikking over een auto hebt, ben je op maximaal 2,5 uur autorijden in de Ardennen.  De goedkoopste manier om van een wandelweekend te genieten, is thuis te overnachten. Dat bespaart je voor 2 personen wel 150 euro. Zelf je boterhammen meenemen, thee en koffie bespaart natuurlijk ook aardig wat maar een bakje koffie of thee onderweg in een restaurant of brasserie gebruikten kost je hooguit 3,00 euro. Kortom, als je een echt goedkoop wandelweekend wilt boeken, zoek dan een natuurgebied uit in de eigen omgeving of regio en overnacht lekker thuis. Misschien iets minder spannend en avontuurlijk maar het kan je wel een flinke besparing opleveren. Een goedkoop wandelweekend organiseer je natuurlijk zelf.

Een goedkoop wandelweekend in Nederland bij Kras Reizen boeken.

Kras Reizen is specialist in wandel- en fietsweekenden in Nederland, de Benelux en heel Europa. Met een groot aanbod wandelweekenden voor gezinnen met kinderen, singles, 55 plussers en actieve senioren is Kras Reizen veruit de specialist in actieve weekendjes weg in Nederland. Of je nu een single wandelweekend Nederland in september wilt boeken of een wandelvakantie in Frankrijk, de grote variatie aan groepswandelreizen biedt iedereen de mogelijkheid tot deelname. Een georganiseerd wandelweekend kost bij Kras Reizen niet veel. Voor minder dan 250 euro ben je al deelnemer aan een groepswandelweekend in Noord-Brabant, Overijssel, Zuid-Limburg of elders in Nederland. Met een specifiek aanbod goedkope single wandelweekenden.

Een individueel wandelweekend boeken.

Een goedkoop single wandelweekend boeken.

Goedkoop single wandelweekend?  Het is onder andere bij Kras Reizen mogelijk een goedkoop single wandel weekend te boeken. Of je nu een vrijgezelle dame bent van 30, 50, 60 of 70 jaar of een alleenstaande heer van 25, 55 of 60, bij de single groepsreizen van Kras is iedereen welkom. Wel kan jij je inschrijven op een Kras Single wandelweekend van je eigen leeftijdsgroep. Dat zorgt meestal voor een betere communicatie onderling en een betere sfeer. Als single kan je dus een goedkoop groepswandel single weekend bij Kras Reizen boeken.

Goedkoop wandelweekend met de hond.

wandelen met de hond?  Ook als je één of meerdere honden hebt, kan je nog genieten van een weekendje weg. Een weekendje weg met de hond betekent wel dat je een plek moet zien te vinden om te kunnen overnachten. Een goedkoop vakantiehuis waar honden welkom zijn, is meestal de voordeligste oplossing.  Let wel op, in niet alle wandelgebieden mogen honden loslopen en in sommige boswachterijen en op veel stranden zijn honden in het hoogseizoen niet toegestaan. Als je een wandelweekend met de hond wilt boeken, onderzoek dan goed waar honden wel en niet welkom zijn. Hier vind je meer informatie over een weekendje weg met de hond.  Ook als je een weekendje met 2 honden op pad wilt gaan.