goedkoop weekend Goedkope vakanties Kamperen Last Minute Vakantie met de hond vakantie met hond vakantiehuisjes met omheinde tuin weekendje weg

Goedkoop weekend weg met de hond

Tips om een goedkoop weekend met de hond te boeken.

Wie een goedkoop weekend weg met de hond wil boeken, bijvoorbeeld een weekend aan zee, heeft diverse mogelijkheden.  Op deze pagina geven we wat voorbeelden van goedkope weekenden met de hond. Hierbij maakt het niet veel uit of u 1, 2 of 3 huisdieren bezit. Het is namelijk ook mogelijk een goedkoop weekend met 2 of  honden te boeken omdat in flink wat vakantiehuisjes en campings 2 of 3 huisdieren toegelaten worden en dat de prijs van een verblijf nauwelijks beïnvloedt. Een weekendje weg met hond hoeft niet duur te zijn, zeker niet als je voldoende tijd investeert in het zoeken naar een betaalbare accommodatie. In de regel is een weekend met hond in een hondenhotel niet goedkoop.

Kamperen, goedkoopste manier voor weekendje met de hond.

Wie de allergoedkoopste manier zoekt voor een weekendje weg met honden, kan het beste gaan kamperen. Ook voor een vakantie met hond Nederland. Op veel campings, ook in Nederland en de Ardennen, zijn honden op de camping welkom.  Er zijn zelfs speciale hondencampings die helemaal in het teken staan voor een verblijf met de hond. Deze honden campings hebben ook vaak bepaalde faciliteiten voor honden zoals een hondendouche en zwemvijver. In Nederland zijn er een aantal hondencampings in met name Drenthe, Overijssel en Gelderland. Daar zijn soms zelfs meer dan 3 honden per tent, camper of caravan toegestaan. Indien u een echt goedkope vakantie met hond wilt boeken, is een camping waar honden welkom zijn ideaal. Echter niet in de wintermaanden of bij slecht weer. Een alternatief is een goedkoop vakantiehuisje met hond huren.

Goedkoop vakantiehuisje huren voor weekend met honden.

Een goed alternatief voor een camping met hond is een vakantiehuisje huren waar honden welkom zijn. Het is zeker ook in provincies als Groningen, Overijssel en Zeeland mogelijk een goedkoop vakantiehuisje te huren waar honden toegestaan zijn. Een vakantiehuisje met hond boeken in juli of augustus boeken, is zeker niet goedkoop. Voor de overige maanden is het huren van een huisje op een vakantiepark, bij een particulier of een reisorganisatie goed te doen. Voor minder dan 300 euro kan je in bijvoorbeeld september of oktober al een 4 persoons huisje met hond in Drenthe of Zeeland huren. Voor wat betreft het boeken van een 2 persoons vakantiehuisje met jacuzzi, dat is ook in die maanden niet goedkoop. Voor een goedkoop vakantiehuisje met hond kan je je beter richten op huisjes met een omheinde tuin die landelijk gelegen zijn en geen dure wellness faciliteiten hebben. Ook een vakantiehuisje met privé sauna is in de regel niet goedkoop.

Goedkoop vakantiehuisje met omheinde tuin huren voor weekend met hond.

De meest prettige manier om een vakantie met hond te vieren, is het huren van een huisje met omheinde tuin. Huur bijvoorbeeld een natuurhuisje in de Ardennen met omheinde tuin en geniet van de prachtige bossen, heuvels en meren. Op veel plaatsen in de Ardennen mag uw hond loslopen en hoeft deze ook niet aangelijnd te zijn.  Het aanbod vakantiehuizen met omheinde tuin is niet groot. Voor een goedkoop weekend vakantiehuisje met omheinde tuin, moet je het meestal hebben van de last minute aanbiedingen. Dat is in de maanden januari tot met en oktober tot december meestal geen probleem. En huisje met omheinde tuin biedt extra plezier als je met je hond op pad gaat.

Goedkoop weekendje weg Nederland.

Ook zonder hond kan je goedkoop een weekendje weg in Nederland. Er zijn zelfs vele manieren om voor minder dan 150,00 euro een hotelletje te boeken, inclusief ontbijt en overnachting. Als je een goedkoop weekendje Nederland wilt boeken, met je vooral creatief zijn. Een boswandeling of strandwandeling kost niets en het bekijken van een mooie film in het filmhuis kan al voor minder dan 10,00 euro per persoon.  Door een last minute vakantiehuisje één dag voor vertrek te boeken, krijg je de hoogste korting en kan je voor heel weinig geld, heel veel genieten.

Reageer

error: Content is beveiligd !!