alleenstaande reizen Blog single groepsreizen Single Snow wintersport vakantie

Single Snow, leuke wintersport vakanties voor alleenstaanden

Single Snow, als je een betaalbare wintersport vakantie als alleenstaande zoekt.

Wintersport vakanties voor alleenstaanden worden ook wel single wintersport reizen genoemd. Het zijn groepsreizen waarbij de single groepen worden samengesteld op basis van leeftijd. Bij Single Snow kan je je inschrijven voor een single ski vakantie groepsreis als je minimaal 30 jaar oud bent. Single Snow doet dat om de sfeer zo goed mogelijk te houden en ook single reizen met gelijkgestemden te houden. Het zusje van Single Snow, te weten Single Sun, doet hetzelfde met de zomer single reizen. Om aan een single reis van Single Snow of Single Sun deel te nemen, moet je dus alleenstaand zijn en een minimale leeftijd van 30 hebben. Voor alleenstaande mannen en vrouwen. Als je niet alleen op wintersport wilt, schrijf je dan in voor deelname aan een alleenstaanden wintersport groepsreis. Super gezellig, ook voor in januari of februari 2019.

Naar welke landen kan je bij Single Snow een wintersport groepsreis boeken?

Zin in een ski- of langlaufvakantie met andere vrijgezellen in Oostenrijk, Frankrijk of Canada?  Single Snow heeft alleen de top landen en top wintersport locaties in haar aanbod. Zo kun je in Frankrijk een single wintersport vakantie boeken naar o.a. Val Thorens en Belle Plagne en kan je in Oostenrijk skieën of snowboarden in Zaalbach-Hinterglemm en Zillertal. Als je voor een spannende single reis naar Canada kiest, kan je wintersport gaan bedrijven op de Rocky Mountains. Een ongelooflijke ervaring en zeker als je in het aangename gezelschap van andere sportieve vrijgezellen bent.

Een gelijke verhouding mannen en vrouwen bij de single groepsreizen van Single Snow.

Uit vele jaren ervaring is gebleken dat als de verhouding vrouwen en mannen bij een single vakantie of weekend ongeveer gelijk is, de sfeer het beste is. Daarom streeft Single Snow er naar om bij al hun single wintersport groepsreizen een groep samen te stellen waarbij er evenwicht is in de leeftijden en geslacht. In de praktijk betekent dit dat er bij een groep van 20 personen 10 vrouwen en 10 mannen zullen zijn. Natuurlijk kan dat ook een verhouding zijn van 12/8 of 11/9 maar het streven is wel een gelijke en evenwichtige samenstelling van de singlereizen.

Bijzondere single wintersport groepsreis Canada boeken?

Als je de wintersport ervaring van je leven wilt ervaren, boek dan bij Single Snow de nummer één ( 1 ) ski vakantie voor alleenstaanden, een reis door de Rocky Mountains.  Deze wintersport gebieden in Canada zijn er voor de echte avonturier en wintersporter. Je bezoekt maar liefst 4 wintersportgebieden en de Nederlandse reisleiding begeleidt je in alles wat deze reis zo super leuk maakt. Okay, het is zeker niet de goedkoopste single wintersport groepsreis maar zeker wel de spannendste. Daarnaast zijn de pistes in de wintersport gebieden van de Rocky Moutains top en doen er zeker ook veel hoger opgeleide singles aan deze spectaculaire single reis voor wintersporters deel. Voor rond de 1750 euro per persoon boek jij de meest bijzondere wintersport groepsreis ooit. Ook als je met kerstmis met andere vrijgezellen op wintersport wilt.

Zorg voor een optimale weerstand tijdens je wintersportvakantie.

Als de R in de maand zit en we op wintersportvakantie gaan, is de kans op een griepje of verkoudheid groter. Het is daarom belangrijk om juist in de wintermaanden extra vitamine C en D te gebruiken en je weerstand op een natuurlijke manier te verhogen. Echinaforce Forte van A Vogel is een natuurlijk product om je weerstand te verhogen en sneller te herstellen bij ziekte, verkoudheid of griep. Als de R in de maand zit is het wintersporttijd maar ook een periode waarbij je kunt werken aan je gezondheid.

 

Reageer

error: Content is beveiligd !!